Onthullende inzichten: duik dieper in onze wereld van branding en techniek

Nieuws, inzichten en sterke verhalen. Over rebranding, websites en marketing. Vanuit Nijmegen, voor heel Nederland. Gewoon. Super. CLARQ.

CLARQ Agency - clarq kleurenpsychologie superhero

Kleurenpsychologie: hoe kleuren het gedrag en de emotie van mensen kunnen beïnvloeden

De geheimzinnige superkracht van kleurenpsychologie. Zonder dat we het zelf beseffen, hebben kleuren de kracht om onze emoties en beslissingen te beïnvloeden. Maar hoe werkt dit precies? Vlieg met ons mee in de intrigerende wereld van kleurenpsychologie. Kleur, het eerste wat ons opvalt en het laatste wat we onthouden.
CLARQ Agency - clarq wordpress hero

Waarom WordPress gebruiken voor jouw nieuwe website?

WordPress. Je hebt er waarschijnlijk al vaker van gehoord. Het is een van de vele contentmanagementsystemen (CMS) waar websites mee worden gebouwd. Maar waarom zou je nu voor WordPress moeten kiezen? Met CLARQ gebruiken wij het WordPress CMS om onze eigen website in te maken en die van onze klanten. In deze blog leggen we je uit waarom. Wist je dat zo’n 43% van de websites wereldwijd in WordPress worden gebouwd?
CLARQ Agency - 7 Super goede redenen voor een nieuwe website in Nijmegen

7 Super goede redenen voor een nieuwe website in Nijmegen

Je hebt een paar jaar geleden flink gezwoegd om een nieuwe website op te zetten, maar nu is het tijd voor verandering. In het begin draaide alles op rolletjes, maar na verloop van tijd is de website geleidelijk naar de achtergrond verdwenen, terwijl je je meer richtte op social media en andere aspecten van je bedrijf. Het overkomt ons allemaal…
CLARQ Agency - Responsive logo design

Is jouw logo responsive?

‘Wat een irritante website!’ Je scrolt en swipet je een slag in de rondte en toch kom je maar niet op de juiste pagina terecht. Als je dit herkent, dan ben je bekend met het begrip responsive: een website kan zo gemaakt worden dat hij gebruiksvriendelijk is op verschillende schermen en schermformaten, zodat je je niét moedeloos hoeft te scrollen. Maar wat is dan een responsive logo?

Ook van supergeheim naar adembenemend?

Een merk laten vliegen? Een nieuwe website ontwikkelen? Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal. Stuur gerust een mailtje dan plannen we een vrijblijvende kennismaking.
CLARQ - Kevin Meeuwisse Co-founder & Techniek
Kevin Meeuwisse Co-founder & Techniek
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selecteer het type project