Contact.

Iedereen zoekt in Amsterdam naar een ambitieus &
nuchter bureau… Dit bureau zit gewoon in Nijmegen

Hoofdkwartier

Kerkenbos 10129
6546 BJ, Nijmegen
Route

Contact

info@clarq.nl
024 – 2024 110

Support

support@clarq.nl
024 – 2024 110

Ook van supergeheim naar adembenemend?

Een merk laten vliegen? Een nieuwe website ontwikkelen? Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal. Stuur gerust een mailtje dan plannen we een vrijblijvende kennismaking.
CLARQ - Kevin Meeuwisse Co-founder & Techniek
Kevin Meeuwisse Co-founder & Techniek
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selecteer het type project

Antwoorden. Op vragen

Precies. Wat doet CLARQ?

— Online strategie
— Concept & design
— Rebranding
— Toegankelijkheid
— Techniek & ontwikkeling
— Analyse & optimalisatie
— Support & onderhoud

Hoelang duurt het maken van een website bij CLARQ?
  1. Rebranding (optioneel): Ongeveer 3 weken.
  2. Website-ontwerp: Ongeveer 2 weken.
  3. Ontwikkeling en oplevering: Ongeveer 2 weken.Wij vinden dat de benadering van een “website in één dag” vaak niet geschikt is voor het creëren van een effectieve en goed doordachte online aanwezigheid. Wij zijn van mening dat het nemen van de tijd om te rebranden, ontwerpen en ontwikkelen kan leiden tot het beste (meetbare) resultaat.
Hoe zit het met de hosting en bereikbaarheid?

Bij onze webhostingdiensten hechten we veel waarde aan de stabiliteit, beveiliging en bereikbaarheid van je website. Hier is hoe we ervoor zorgen dat je site soepel draait en goed bereikbaar is:

  • Back-ups: We zorgen voor regelmatige back-ups van je websitegegevens om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en hersteld kunnen worden in geval van onvoorziene gebeurtenissen.
  • Up-to-date omgeving: Onze hostingomgeving wordt actief onderhouden en bijgewerkt. We zorgen ervoor dat je website draait op de nieuwste softwareversies om optimale prestaties en beveiliging te garanderen.
  • Monitoring op verdachte activiteiten: We monitoren je website voortdurend op verdachte activiteiten. Als er iets ongewoons wordt gedetecteerd, grijpen we onmiddellijk in om mogelijke problemen te voorkomen.

Bereikbaarheid van ons team:

We begrijpen het belang van directe communicatie. Daarom zijn we beschikbaar om je te ondersteunen tijdens kantooruren via telefonische ondersteuning. Je kunt ons ook altijd bereiken via e-mail.

Bovendien bieden we een Server Level Agreement (SLA) die ook communicatie via WhatsApp mogelijk maakt. Dit betekent dat je in geval van dringende kwesties buiten kantooruren nog steeds snel toegang hebt tot ons team.

Wat maakt CLARQ anders?

Wij zien het super van normaal. De kracht van authenticiteit. Jouw merk heeft al een verhaal. Wij helpen het graag vertellen. Zorgen voor de mooiste beelden. Kiezen samen de juiste kleuren en vinden dan de beste woorden. Zodat jouw normale verhaal, super gebracht wordt.

Wij bieden ook het beste van twee werelden. Wij combineren de oneindige kracht van creativiteit met machtig technisch vermogen. Deze synergie maakt ons onovertroffen in structuur, kwaliteit en vindingrijkheid.

We hebben ook graag iets om over op te scheppen.
Jij toch ook?

Wat is belangrijk bij het bouwen van je website?

Natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw website er goed uitziet, maar ook onder de motorkap moet de boel technisch in en op orde zijn. Dat regelen we.

Performance

Clarq bouwt websites met supermoderne technologie, maar zonder poespas. Zo zorgen we ervoor dat jouw website ongekend krachtig is en supersnel.

Responsive design

Zo’n 50% van de websitebezoekers gebruikt een smartphone. Daarom bouwen we responsive websites die op elk apparaat goed werkt, van tablet tot mobiel tot flatscreen-tv.

SEO

Bij Clarq besteden we ook altijd extra aandacht aan SEO en vindbaarheid. Zodat je website goed scoort in Google, en jouw klanten jouw website snel vinden.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop. Je wilt immers geen gevoelige gegevens lekken.
CLARQ houdt daarom jouw website up-to-date. We slaan bestanden veilig op, in een ISO27001 – gecertificeerd datacenter.

Onderhoud

Websites zijn net computers. Ze moeten onderhouden worden om veilig te blijven en virussen buiten te houden. Daar zorgen we voor, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Backup

Er is weinig vervelender dan belangrijke data verliezen. Daarom maken we regelmatig back-ups van jouw website. Dan kan er niets verloren gaan en hoef jij niet te schrikken.