Van onopgemerkt naar onvergetelijk…

Zodat klanten blijven komen en nooit meer gaan.

SUPERMERK™ METHODEKlik. voor een sterk merk
CLARQ Agency - Rebranding

Rebranding

Verovert jouw merk de harten van klanten en werknemers? In ons ‘Supermerk™ rebrandingtraject’ zorgen we ervoor dat jouw merk de verleidelijke looks, opvallende identiteit en de aandacht krijgt die het verdient. Word ook een Supermerk.

CLARQ Agency - Websites

Websites

Is jouw website een supermagneet voor nieuwe klanten en werknemers? Met een krachtige mix van design en technologie zorgen wij voor websites die ongeëvenaard zijn op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid.

Strong VikingVenFeldRadboud UniversityCasbookBrouwerij De Hemel
Gewoon. Super

Wij maken jouw organisatie onvergetelijk. Hoe? Onderscheidende branding en een super snelle website. Zo wordt jouw merkverhaal super gebracht. Dit doen we vanuit ons hoofkwartier in Nijmegen met een team van designers en developers, die denken als marketeers. Zodat klanten blijven komen en nooit meer gaan. CLARQ, gewoon dé stille superkracht achter jouw organisatie.

Woorden.
Mooie

van opdrachtgevers en partners.

Caspar Oonk

CLARQ kan ik van harte aanbevelen. Martijn en Kevin hebben voor mijn bedrijf de re-branding opgepakt, met een mooie nieuwe website, logo en huisstijl. Dit heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking als digitale marketingpartner, waarbij ze ook helpen bij onze social media en marketing. Met name de nieuwe en frisse ideeën en het pro-actieve meedenken spreken mij enorm aan.

Caspar Oonk Casbook

“Hartelijk dank voor de professionele implementatie van onze nieuwe website. Het is nog nooit zo soepel gelopen. Fijn!”

Eefke de Kam Futureprove B.V.

“Clarq heeft ons op een professionele manier weten te begeleiden tijdens de merkontwikkeling!”

Chiel Bos CBYTE Digital

“Het is altijd lastig om aan een ontwerper door te briefen wat je nu precies voor ogen hebt, maar CLARQ weet altijd boven verwachting te leveren!”

Rogier van Onna Elonisas
Image

Dé Supermerk Checklist

Maak werk van je merk en zorg zo dat er meer klanten bij je binnenstappen. En dat je wél opvalt tussen de concurrentie. Hoe? Nou, bijvoorbeeld met dé gratis Supermerkchecklist!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Dit is exclusief en alleen bedoeld voor degenen die een sterk merk willen.
Doen we. Graag
De fundering

Wat is de (online) uitstraling van jouw bedrijf? Onze helden bouwen graag aan sterke, relevante digitale merken, voor en met jou. We gaan op zoek naar dat wat je onderneming speciaal maakt. En geven vorm aan je identiteit: consistent, eigen, herkenbaar en opvallend.

Logo- en huisstijlontwikkeling (Re)branding van je visuele identiteit Merk & strategie
Online vliegen

Clarq bouwt websites met supermoderne technologie, maar zonder poespas. Wij bouwen websites die net zo sterk in hun schoenen staan als jouw ondernemerschap. In ons universum zijn websites responsive, snel en krachtig. Privacy en veiligheid verliezen we nooit uit het oog. Logisch toch?

Techniek & ontwikkeling Onderhoud & support Backup & veiligheid